MENÜ

Kedves Látogató!

A Manipulus Hedgies Afrikai Fehérhasú Törpesün Tenyészet Mogyoród külterületén, egy erdő szélén a természet lágy ölén található. Az állatokkal való foglalkozás tölti ki a mindennapjainkat. Mind a hobbink, mind a foglalkozásunk az állatokról szól. Én egy jelenleg GYES-en lévő kutyakozmetikus vagyok, párom kutya kiképzéssel foglalkozik. A hobbink a tenyésztés. Az Afrikai Fehérhasú Törpesünök mellett, Szálkásszőrű Tacskót és Bichon Havaneset tenyésztünk. És hobby hüllő tartók vagyunk. Mind kutyáinkkal, mind a sünjeinkkel rendszeres látogatói vagyunk a kiállításoknak.

Tenyészetünk célja, hogy egészséges egyedeket tenyésszünk és másoknak is hosszú éveken át okozhassanak örömet ezek a csodálatos állatok. Sok időt és figyelmet fordítunk állataink táplálására, kizárólag 5 és 6 csillagos szuper prémium, illetve holisztikus tápokkal, magas hús tartalmú konzervekkel etetjük állatainkat. Rendszeresen, heti több alkalommal élő eleséget adunk nekik fő étkezésként. Rengeteg időt töltünk a sün babák szocializálásával, kézhez szoktatásával. Minden sünink nagy méretű, bútorlapból készített terráriumokban laknak, nagy futó kerekekkel, hogy a nagy mozgásigényüket megfelelően le tudják vezetni.

Tenyészetünk 2012-ben alakult, 2013-2014-ben a Süntenyésztők és Sünbarátok Egyesületének tagja és az egyesület ellenőrző bizottságának elnöke és nemzetközi küllembírója. 
2015-től a KCHJ (csehországi Törpesün Klub, a nemzetközi szervezet tagja) tagja. Hatalmas elismerés, hogy 2015-ben a Brno-i nemzetközi törpesün kiállításon bíróként vehetünk részt.
Az általunk tenyésztett sünik, központilag regisztrált származási lapot kapnak!

Brno 2015 -Nemzetközi Törpesün Kiállítás, bírálat közben


Az általunk tenyészetett sünökkel számos országban, kiváló tenyésztők tenyésztenek: Németország, Ausztria, Szerbia, Litvánia, Csehország, Lengyelország...

A honlapunk további részében megismerhetik az Afrikai Fehérhasú Törpesünt és tenyészetünket. 
Kellemes böngészést kívánunk!
 

Budavári Cintia & Horváth Csaba

törpesün tenyészet, törpesün tenyészet, törpesün tenyészet, törpesün tenyészet, törpesün tenyészet, törpesün tenyészet, törpesün tenyészet, törpesün tenyészet, törpesün tenyészet

Hírek

 • Eladó Törpesün
  2015-09-26 19:36:02

  2 eladó törpesün fiú keresi gazdáját. További információk az eladó törpesünökről, az "Eladó Sünik" menüpontban.

 • Manipulus Hedgies Törpesün Tenyészet
  2015-06-04 11:04:24

  Oldalunk új designenal és friss információkkal várja az érdeklődőket

 • Eladó Afrikai Fehérhasú Törpesünök
  2015-02-18 18:52:34

  Márciusban több alom születését is várjuk. Különleges színű babákra is számítunk!

 • Eladó Törpesünök

  Március elején újjabb import törpesünökkel gyarapszik tenyészetünk. Hazánkban ritkaságnak számító egyiptomi füles sünök is érkeznek!

 • Manipulus Hedgies Törpesün Tenyészet

  Import törpesünök érkeztek tenyészetünkbe!

Asztali nézet